De zomer komt eraan! Hoe is het met jouw lichaam gesteld, is dat al zomerproof? Zijn je buikspieren goed ontwikkeld, is het overtollige lichaamsvet aangepakt door gerichte training? Nee? Hoog tijd om je bezig te gaan houden met bodybuilding! Dat klinkt heftig, maar hoe fanatiek je erin bent, dat is helemaal aan jezelf. Iedereen met een uiterlijk doel, doet in principe aan bodybuilding. Of je de keuze maakt het podium op te gaan of je gewoon letterlijk beter in je vel wil komen te zitten, is aan jou.

Alles om het uiterlijk

Bodybuilding wordt ook wel krachttraining genoemd, maar er zijn toch wel belangrijke verschillen tussen deze takken van sport. Bij bodybuilding draait alles om het uiterlijk, bij krachttraining willen mensen vooral sterker worden. Bij Life PowerBase hebben we aandacht voor beide doelen, aangezien spiermassa en spierkracht vaak hand in hand gaan.

Met onderstaande trainingen helpen we je zowel sterker als gespierder te worden en leren we je tevens de meest belangrijke fitnessoefeningen op een technische correcte manier uit te voeren!

Bij bodybuilding draait alles om het uiterlijk, bij krachttraining willen mensen vooral sterker worden.

POWER HOUR 

Een echt Strength & Conditioning uur, waarbij we de training starten met 1 of meerdere grote compound oefeningen waarbij de focus ligt op verbetering van de eigen vaardigheid. Dit uur wordt altijd afgesloten met een pittige finisher! 

 

 MG 7799